Over Freshman

Freshman maakt een gezonde leefstijl makkelijker. Veel mensen vergeten hoe belangrijk gevarieerd en gezond eten voor ons is. Om jou te helpen bieden wij elke dag verse maaltijden aan. Bij jou thuis bezorgd of je gaat zelf naar een pick-up point wanneer het jou uitkomt. Naast het feit dat je gegarandeerd gezond eet, bespaart het je tijd in de keuken, hoef je geen boodschappen te doen, kun je de vaatwasser minder gebruiken en gooi je geen eten meer weg! Freshman staat voor gezond, vers en goede kwaliteit.

Mijn Freshman verhaal

Al geruime tijd ben ikzelf werkzaam in de horeca. Deze branche is lastig te combineren met een gezonde leefstijl. In 2015 weet ik toch mijn eigen leefstijl om te gooien en startte ik met intensieve krachttraining en daarbij horende voedingsschema’s, passend bij mijn doelen. Ik koos één moment per week om mijn maaltijden te bereiden en verdeelde dit in bakjes met de juiste hoeveelheid. Dit was vaak een gedoe. Toch had ik daardoor altijd de juiste gezonde maaltijden binnen handbereik. Ik hoefde het alleen nog maar op te warmen. Hierdoor is mijn idee ontstaan om Freshman te starten.

Tegenwoordig is iedereen erg druk met werk, studie, en het sociale leven. Daardoor vergeten we om goed voor onszelf te zorgen. Een gezonde maaltijd slaan we steeds vaker over en kiezen we eerder voor een snelle hap. Die snelle hap kent iedereen en is vaak niet zo gezond als we eigenlijk willen. Graag bied ik met Freshman een handvat om makkelijker een gezonde leefstijl te hanteren.