Over Freshman

Freshman maakt een gezonde leefstijl leuker en makkelijker. Veel mensen vergeten hoe belangrijk gevarieerd en gezond eten voor ons is. Wij zijn een jonge bedrijf met enthousiaste gedreven mensen die het stuk voor stuk interessant vinden om met voeding maar ook met gezondheid bezig te zijn.

‘Freshman staat voor gezond, vers en goede kwaliteit’

Tegenwoordig is iedereen erg druk met werk, studie, en het sociale leven. Daardoor vergeten we om goed voor onszelf te zorgen. Een gezonde maaltijd slaan we steeds vaker over en kiezen we eerder voor een snelle hap. Die snelle hap kent iedereen en is vaak niet zo gezond als we eigenlijk willen. Graag bieden wij met Freshman een handvat om makkelijker een gezonde leefstijl te hanteren.

Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid en op de dag zelf per E-bike bezorgd, ons menu wisselt wekelijks dus er zit altijd wel een maaltijd bij die in de smaak valt. Neem eens een kijkje bij de maaltijdbezorging en lees meer over hoe het precies werkt.

Onze unieke locatie in Deventer aan de stromarkt 18 is een plek waar je terecht kan voor een verrassend ontbijt, een uitdagend broodje of gewoon voor een goede bak koffie.

Ons Fresh-team staat 6 dagen in de week voor je klaar.

Zien we je snel?!